Yritys

 

Maint Way Oy on vuonna 2011 toimintansa aloittanut konepajateollisuuden huoltopalveluihin erikoistunut yhtiö. Pääasiallisena toiminta-alueenamme on Pohjanmaa mutta teemme töitä aika ajoin etäämmällekin ja tarvittaessa myös ulkomaille. Toimipisteemme sijaitsee Lapualla joka on toimintamme kannalta erinomaisella paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

 

Ydinosaamistamme ovat erilaiset lastuavat ja hiovat CNC-työstökoneet joihin tarjoamme huoltopalveluja mitä erinäisempiin ongelmatilanteisiin. Huollamme myös epäkesko- särmäys ym. puristimet, laser-, poltto- ja plasmaleikkauskoneet, sahat, Fanuc-robotit, hitsauskoneet sekä kaikkiin näihin liittyvät oheislaitteet.

Valitsemamme palveluihin keskittyvä liiketoiminta mahdollistaa myös sen, että pystymme tekemään ilman ristiriitoja yhteistyötä useiden työstökoneiden maahantuojien kanssa.

 

Käytämme kaikessa toiminnassamme omaa kehitystyötämme olevaa MW-Maint kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmää joka on otettu käyttöön jo vuoden 2013 alusta. Kaikille huoltamillemme laitteille luodaan laitekortti johon tallentuu kaikki tekemämme korjaukset, huollot, käytetyt varaosat jne. Tiedämme aina tarkkaan ilman selvitystyötä mitä minkäkin koneen ylläpitäminen kustantaa. Mikä parasta, järjestelmämme auttaa ennakoimaan myös tulevaa.

 

Maintway
Maintway

KONEPAJA STAMAC OY

””Maint Way Oy:n ennakkohuoltamien koneiden käyttöaste on huomattavasti parempi ja myös satunnaisten vikojen määrä näissä koneissa on vähentynyt merkittävästi. Ennakkohuoltoon sijoitetut rahat ovat tuottaneet itsensä moninkertaisesti takaisin. Suosittelen.””


Timo Yli-Opas, Tuotantopäällikkö

REFERENSSIT ›

The Productive Way

Maintway

MYYNTIPALVELU 010 322 5450

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito