Rekrytointi

Maint Way Oy on työstökoneiden huolto-, korjaus-, siirto-, asennus- ja kunnossapitopalveluita tuottava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Lapualla ja pääasiallisena toiminta-alueenamme on vanha Vaasan lääni.

Miehistömme on laadultaan parasta A-luokkaa. Kasvatamme nyt sen määrää hakemalla samantasoisia

HUOLTOASENTAJIA


Tarjoamme itsenäisen, vastuullisen työn, jossa kokeneellakin on kehittymismahdollisuuksia. Tuttua juttua sinulle ovat työstökoneiden mekaaniset toteutukset ja ohjausjärjestelmät (Siemens, Fanuc, Heidenhain ym.), hydrauliikan perusasiat sekä koneiden siirrot ja asentamiset.

Voit olla pätevöitynyt työhösi koulutuksen tai tekemisen kautta, tärkeintä on kuitenkin asenne ja ajan kanssa hankittu osaaminen. Palkan uskomme vastaavan odotuksiasi.

Lisätietoja antaa Antti Hietala, puh. 050 4440 142. Jätä avoin hakemuksesi  joko sähköpostilla osoitteeseen info@maintway.fi tai perinteisesti postitse Maint Way Oy, PL 62, 62101 Lapua.

 
Maintway
Maintway

KONEPAJA STAMAC OY

””Maint Way Oy:n ennakkohuoltamien koneiden käyttöaste on huomattavasti parempi ja myös satunnaisten vikojen määrä näissä koneissa on vähentynyt merkittävästi. Ennakkohuoltoon sijoitetut rahat ovat tuottaneet itsensä moninkertaisesti takaisin. Suosittelen.””


Timo Yli-Opas, Tuotantopäällikkö

REFERENSSIT ›

The Productive Way

Maintway

MYYNTIPALVELU 010 322 5450

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito